Bolaget ska bedriva restaurangverksamhet och uthyrning av personal inom restaurangnäringen och därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 8 742 | 9 068 | 9 233 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 39 | 1 038 | 1 872 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 2 959 | 2 724 | 1 854 |
Årets resultat (tkr) | 2 950 | 2 431 | 1 386 |
Summa tillgångar (tkr) | 5 651 | 5 455 | 4 735 |
Antal anställda | 5 | 6 | 8 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 8 742 | 9 068 | 9 233 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 39 | 1 038 | 1 872 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 2 959 | 2 724 | 1 854 |
Årets resultat (tkr) | 2 950 | 2 431 | 1 386 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 3 287 | 3 490 | 1 577 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 2 364 | 1 964 | 3 158 |
Tillgångar (tkr) | 5 651 | 5 455 | 4 735 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 4 692 | 3 242 | 1 911 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 13 | 163 | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 959 | 2 200 | 2 661 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 5 651 | 5 455 | 4 735 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 1 500 | 1 200 | 500 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 5 | 6 | 8 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 748 | 1 511 | 1 154 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 0.5% | 11.4% | 20.3% |
Soliditet | 83.0% | 59.4% | 40.4% |
Kassalikviditet | 241.9% | 87.4% | 116.9% |
Sushi Bar i Sundsvall AB är koncernmoderbolag i en koncern bestående av 5 bolag. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2022-12.
Bolaget ska bedriva restaurangverksamhet och uthyrning av personal inom restaurangnäringen och därmed förenlig verksamhet.